fbpx

zwem- en poloclub ter apel
Algemene informatie

We gaan weer knallen!

In het weekend van 24 & 25 augustus 2019 is het weer zover; de 51e editie van het toernooi der toernooien wordt weer georganiseerd in Ter Apel; het jaarlijkse ZEPTA Waterpolotoernooi. Net als vanouds pakken we weer groot uit en maken we er een mooi toernooi van, zoals jullie van ons gewend zijn.

Verwacht een sfeervol weekend vol waterpolo, feest en gezelligheid op het mooiste terrein van het land. Wil je weten hoe we dit gaan doen? Volg ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van ons toernooi!

 


Check hier de aftermovie van de 49ste editie van ons toernooi!
Met wedstrijden op ieder niveau, drie feestavonden, ZEPTA Beach Games (beach volleybal en beach waterpolo), een comfortabele camping en herinneringen voor altijd!

 


Algemene info

Beschrijving van het toernooi

Ook tijdens de 51ste editie is er een weekend lang waterpolo op ieder niveau en pakken we extra goed uit op onze wereldberoemde feestavonden. Genoeg reden om het feestje mee te komen vieren dus!

Inschrijfgeld(en)

Als je je team voor 1 juni inschrijft betaal je €100.- per team, na 1 juni zijn de kosten €110.- per team. Daarnaast betaalt elk team €50.- borg. Als jullie de kampeerplek schoon achterlaten en alle wedstrijden spelen, krijg je dit binnen 14 dagen na afloop van het toernooi weer teruggestort. Iedereen blij!

Schrijf je team dus voor 1 juni in en bespaar inschrijfgeld!


Programma

Donderdag 22 augustus 2019

Vanaf 15:00 uur ZEPTA Beach Games – Beach volleybal

Vanaf 21:00 – 01:00 uur Feestavond

Vrijdag 23 augustus 2019

Vanaf 15:00 uur ZEPTA Beach Games – Beach waterpolo

Vanaf 21:00 – 02:00 uur Feestavond

Zaterdag 24 augustus 2019

Vanaf 9:00 uur Start toernooi

Vanaf 21:00 – 02:00 uur Feestavond

Zondag 25 augustus 2019

Vanaf 9:00 uur Start toernooi

Vanaf 13:00 Finales


Inschrijven

Inschrijven teams

We verwachten ruim 130 deelnemende van ieder niveau. Van de eredivisie tot aan het district: iedereen is welkom. Wees er snel bij en schrijf je team in via de knop onder aan de pagina! De uiterste inschrijfdatum is 16 augustus 2019.

Inschrijven scheidsrechters

Zonder scheidsrechters kunnen we geen wedstrijden spelen. Bent u een scheidsrechter en wilt u fluiten tijdens het leukste toernooi van het jaar? Meld u dan aan via de knop onder aan de pagina!


Overnachting

De ‘Zonneweide’

Voor alle deelnemers is het mogelijk om vanaf donderdag 22 augustus (13.00) gratis te overnachten op de Zonneweide van zwembad Moekesgat. Op de Zonneweide kan je met een tent overnachten, maar let wel op: hier is geen stroom aanwezig.

 

Camping ‘Moekesgat’

Kom je met de caravan of camper, of heb je gewoon behoefte aan stroom? Dan kan je overnachten op Camping Moekesgat. We hebben hiervoor een speciaal actietarief geregeld: overnachten kost €7,50 p.p.p.n. en stroom € 3,- p.n. Voor meer informatie: kijk verder op www.moekesgat.nl of neem contact op via info@moekesgat.nl.

Facebook berichten op Zepta1934