zwem- en poloclub ter apel
Huisregels Waterpolotoernooi

Zonneweide Camping
Kosten Gratis € 7,50,- p.p. per nacht.
Overnachtingskaarten Te koop bij de ingang van het zwembad. Zonder kaartje krijgt u ‘s avonds geen toegang tot het terrein. Te koop bij de ingang van het campingterrein. Zonder kaartje krijgt u ‘s avonds geen toegang tot het terrein.
Vanaf wanneer open Vanaf vrijdag 25 augustus (13:00 uur) t/m zondagmiddag 27 augustus. Open gedurende het camping seizoen
Stroom Niet beschikbaar. Beperkt aanwezig.
Autoroute De route voor de hulpverleningsdiensten is afgezet met een linten of kalklijnen. Te allen tijde moet dit gebied worden vrijgelaten. De route voor de hulpverleningsdiensten is afgezet met een linten of kalklijnen. Te allen tijde moet dit gebied worden vrijgelaten.
Muziek Is beperkt toegestaan mits andere gasten er geen hinder van ondervinden. Tussen 22:00 uur en 07:00 uur is muziek niet toegestaan. Is beperkt toegestaan mits andere gasten er geen hinder van ondervinden. Tussen 22:00 uur en 07:00 uur is muziek niet toegestaan.
Afval U wordt vriendelijk verzocht om gedurende het toernooi en bij het vertrek uw afval in de container te deponeren en het terrein netjes achter te laten. – Per vereniging vragen we 50 euro als borg. Dit wordt weer terugbetaald als de kampeerplek schoon wordt achtergelaten, er geen grof vuil is achtergelaten en men zich gedurende het toernooi sportief gedragen heeft. U wordt vriendelijk verzocht om gedurende het toernooi en bij het vertrek uw afval in de container te deponeren en het terrein netjes achter te laten. – Per vereniging vragen we 50 euro als borg. Dit wordt weer terugbetaald als de kampeerplek schoon wordt achtergelaten, er geen grof vuil is achtergelaten en men zich gedurende het toernooi sportief gedragen heeft.
Huisdieren Niet toegestaan. Zijn toegestaan. Het uitlaten van huisdieren dient buiten het campingterrein plaats te vinden. Zorg dat andere campinggasten geen hinder ondervinden van uw huisdier.
Auto’s, caravans en  campers Niet toegestaan. Bagage kan met behulp van aanwezige aanhangers op de zonneweide worden gebracht. Auto’s mogen alleen tijdelijk op het terrein voor het plaatsen van een caravan. De auto’s dienen vervolgens op het aanwezige parkeerterrein worden geplaatst.
Tenten Toegestaan mits het past op een reguliere kampeerplek ( 50m2) Wel toegestaan mits het past op een reguliere kampeerplek ( 50 m2)
Brandveiligheid Op last van de brandweer is open vuur (vuurkorf, vuurwerk, carbid etc.) niet toegestaan i.v.m. brandveiligheid. Bij overtreding van deze regel kunt u en uw team verwijderd worden van het terrein op grond van brandveiligheidsregels. Een BBQ (alleen op gas) is toegestaan indien hier voorzichtig mee om wordt gegaan en andere gasten er geen hinder van ondervinden. Op last van de brandweer is open vuur (vuurkorf, vuurwerk, carbid etc.) niet toegestaan i.v.m. brandveiligheid. Bij overtreding van deze regel kunt u en uw team verwijderd worden van het terrein op grond van brandveiligheidsregels. Een BBQ (alleen op gas) is toegestaan indien hier voorzichtig mee om wordt gegaan en andere gasten er geen hinder van ondervinden.
Aggregaten Niet toegestaan. Niet toegestaan.

Facebook berichten op Zepta1934