fbpx

zwem- en poloclub ter apel
JOPP

JOPP

JOPP wat staat voor Jeugd Opleiding Polo Plan een opzet om het Jeugdwaterpolo ook in deze regio door samenwerking tussen verenigingen op een hoger niveau te tillen. Simpel weg door de jeugd op hun eigen niveau te laten spelen. Iets wat voor een “kleinere”vereniging niet altijd haalbaar is, maar onder het mom samen staan we sterk wel realiseerbaar is.

Dat onze gezamenlijke jeugd hier geen enkele probleem mee heeft bleek wel tijdens het Jeugd waterpolo Toernooi Stiennen Flier in Joure. De samenwerking ging tijdens dit toernooi verder over de verenigings grenzen dan we wellicht ooit zullen bereiken. Een wedstrijd die op papier Zepta tegen De Kikker zou moeten zijn werd een combinatie van 5 verenigingen die vertegenwoordigt waren in deze teams. Deze opmerkelijke wedstrijd is dan ook niet onopgemerkt gebleven.

De begeleiding van zowel Zepta als De Kikker ontvingen van de aanwezige verenigingen dan ook vele pluimen voor de unieke samenwerking en de uitgelaten polo jeugd die hier zichtbaar plezier aan beleven.

Facebook berichten op Zepta1934