fbpx

zwem- en poloclub ter apel
Zwemvaardigheid

Zepta organiseert zwemvaardigheid

Vind je kind zwemmen leuk en is hij of zij in het bezit van diploma A/B/C of bezig met het behalen van een diploma dan is Zepta waar mogelijk de vereniging waarvan hij/zij lid wil worden.

Zepta is ‘s winters van start gegaan met de zwemvaardigheidstraining om kinderen in de leeftijdsklasse 5-9 jaar vertrouwder e laten worden met de basistechnieken van het zwemmen. Je moet dan denken aan de vaardigheid als schoolslag en borst- en rugcrawl, maar ook snorkelen, opduiken van objecten, overgooien van een bal, oefenen start van een zwemwedstrijd.

Naast het verbreden van vaardigheden willen we veel aandacht besteden aan spel en plezier. Des te meer plezier je kind immers aan het zwemmen heeft, des te veiliger hij/zij zich zal voelen in het water.

Voor wie:

De training is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 5-9 jaar in het bezit van diploma A/B/C , of voor kinderen die al gevorderd zijn in de zwemles.

Wanneer:

Met uitzonderingen van de schoolvakanties wordt er elke zondagochtend tussen 9 en 10 uur gezwommen in Aquerena te Emmen. In het zomerseizoen zwemmen we elke zondagochtend in het zwembad Moekesgat te Ter Apel.

Contributie en informatie:

De contributie voor jeugdleden bedraagt 110 euro per jaar.

Informatie over het programma kun je krijgen bij:

Jan Kuper, tel. 0599-587874, of via de mail: jankuper192@hotmail.com.

 

 

Facebook berichten op Zepta1934