zwem- en poloclub ter apel
Algemene voorwaarden

Inhoud

 1. Inschrijfprocedure en kosten
 2. Kamperen Zonneweide
 3. Kamperen Camping Moekesgat
 4. Huisregels / Gedrag regels etc.

Inschrijfprocedure en kosten

 1. Alle teams/verenigingen dienen zich aan te melden via het inschrijfformulier op de website zepta.nl. Deadline voor inschrijven is 1 augustus 2019.
 2. De aanmelding(en) zijn definitief zodra het inschrijfgeld en borg zijn voldaan.
 3. Het afmelden van team(s) kan door contact op te nemen met de toernooicommissie via het algemene e-mailadres: toernooi@zepta.nl.
 4. Bij afzegging van een team ná vrijdag 9 augustus 2019 (binnen twee weken voor aanvang toernooi) zal het inschrijfgeld door de organisatie niet worden terugbetaald.
 5. Bij afzegging van een team ná woensdag 21 augustus 2019 (drie dagen voor aanvang toernooi) zal zowel het inschrijfgeld als ook de borg door de organisatie niet worden terugbetaald.
 6. Het inschrijfgeld bedraagt € 100.- per team voor alle inschrijvingen, ongeacht het niveau, die vóór 01-06-2019 ontvangen zijn. Na 01-06-2019 bedraagt het inschrijfgeld € 110.- per team.
 7. Het inschrijfgeld dient direct voldaan te worden via de betalingsapplicatie op de website. Het is niet mogelijk om het inschrijfgeld contant te voldoen op het toernooi.
 8. Elke team betaalt bij inschrijving een borg van € 50.-. De borg wordt weer terugbetaald als er wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

  – De kampeerplek dient schoon te worden achtergelaten.

  – (Grof) vuil is afgevoerd via de aangeboden faciliteiten.

  – Alle teams, hebben alle wedstrijden gespeeld.

 9. Na het voldoen aan de voorwaarden, zal de borg binnen 14 dagen worden teruggestort.
 10. Indien het niet mogelijk is om via de betalingsapplicatie op de website de betaling te voldoen, waardoor de aanmelding niet afgerond kan worden, dient men contact op te nemen met de organisatie via toernooi@zepta.nl. In overleg met de organisatie zal er worden gekeken naar een passende oplossing.
 11. Bij annulering van het toernooi, buiten de schuld van de organisatie om, zal het inschrijfgeld niet worden terugbetaald.

Kamperen Zonneweide

 1. Kamperen op de zonneweide is toegestaan voor deelnemers aan het ZEPTA Waterpolotoernooi. Kamperen op de zonneweide is toegestaan vanaf donderdag 22 augustus 2019 vanaf 13.00 uur t/m zondag 25 augustus 2019.
 2. Op de zonneweide kan men gratis kamperen gedurende het gehele weekend.
 3. Stroom is niet beschikbaar.
 4. Alle gasten dienen te worden geregistreerd en krijgen daarna een overnachtingskaart. De overnachtingskaart geeft u in de avonduren toegang tot de zonneweide en feesttent.
 5. Op het terrein is een route afgezet voor de hulpverleningsdiensten met rood/wit lint of kalklijnen. Te allen tijde moet dit gebied worden vrijgehouden.
 6. Muziek is beperkt toegestaan mits andere gasten er geen hinder van ondervinden. Tussen 23:00 uur en 07:00 uur is muziek niet toegestaan.
 7. U wordt vriendelijk verzocht om gedurende het toernooi en bij het vertrek uw afval in de container te deponeren en het terrein netjes achter te laten.
 8. Huisdieren zijn niet toegestaan.
 9. Auto’s, caravans, campers en andere voertuigen zijn niet toegestaan.
 10. Op last van de brandweer is open vuur (vuurkorf, vuurwerk, carbid etc.) niet toegestaan i.v.m. brandveiligheid. Bij overtreding van deze regel kunnen u en uw team verwijderd worden van het terrein op grond van brandveiligheidsregels. Een BBQ (alleen op gas) is toegestaan indien hier voorzichtig mee om wordt gegaan en andere gasten er geen hinder van ondervinden.
 11. Aggregaten zijn niet toegestaan.
 12. Glaswerk in en rond om het zwembad, wedstrijdvelden en zonneweide zijn i.v.m. de veiligheid ten strengste verboden.

Kamperen Camping Moekesgat

 1. Voor 2019 heeft ZEPTA weer afspraken gemaakt met Camping Moekesgat.
  In de periode van vrijdag 16 augustus 2019 t/m maandag 26 augustus 2019 heeft de aangrenzende camping Moekesgat een actietarief voor alle deelnemers aan het ZEPTA Waterpolotoernooi.
 2. Tijdens deze periode zijn de overnachtingskosten € 7,50 per persoon/per nacht.
 3. Stroom is aanwezig en kost € 3,00 per aansluiting/ per nacht.
 4. Camping Moekesgat valt buiten de verantwoordelijkheid van ZEPTA.
 5. Alle gasten krijgen na betaling een overnachtingskaart. De overnachtingskaart geeft u in de avonduren toegang tot de camping en feesttent.
 6. Op het terrein is een route afgezet voor de hulpverleningsdiensten met rood/wit lint of kalklijnen. Te allen tijde moet dit gebied worden vrijgehouden.
 7. Muziek is beperkt toegestaan mits andere gasten er geen hinder van ondervinden. Tussen 23:00 uur en 07:00 uur is muziek niet toegestaan.
 8. U wordt vriendelijk verzocht om gedurende het toernooi en bij het vertrek uw afval in de container te deponeren en het terrein netjes achter te laten.
 9. Huisdieren zijn toegestaan. Het uitlaten van huisdieren dient buiten het campingterrein plaats te vinden. Zorg dat andere campinggasten geen hinder ondervinden van uw huisdier.
 10. Auto’s mogen alleen tijdelijk op het terrein voor het plaatsen van een caravan. De auto’s dienen vervolgens op het aanwezige parkeerterrein worden geplaatst.
 11. Op last van de brandweer is open vuur (vuurkorf, vuurwerk, carbid etc.) niet toegestaan i.v.m. brandveiligheid. Bij overtreding van deze regel kunnen u en uw team verwijderd worden van het terrein op grond van brandveiligheidsregels. Een BBQ (alleen op gas) is toegestaan indien hier voorzichtig mee om wordt gegaan en andere gasten er geen hinder van ondervinden.
 12. Aggregaten zijn niet toegestaan.

Huisregels / Gedrag regels etc.

 • Er is het gehele weekend een professionele EHBO-post aanwezig. Tevens is er ‘s nachts bewaking aanwezig.
 • Gedurende het toernooi dient eenieder zich te houden aan de aanwijzingen van de beveiligingsdienst, EHBO en de organisatie.
 • Het zich bevinden op het terrein (Moekesgat/Zonneweide/Camping Moekesgat) gedurende het toernooi geschiedt op eigen risico. De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, schade en/of vermissing van persoonlijke eigendommen van deelnemers.
 • Het is niet toegestaan om ’s avonds dan wel ’s nachts te zwemmen.
 • Glaswerk in en rond om het zwembad, wedstrijdvelden en zonneweide zijn i.v.m. de veiligheid ten strengste verboden.
 • Auto’s kunnen geparkeerd worden op de hiervoor aangewezen parkeerplaatsen. Volg altijd de aanwijzingen van de verkeersregelaars.
 • De deelnemende verenigingen worden verzocht hun teamleden erop te wijzen dat bij vernieling, misdraging, etc. de politie wordt ingeschakeld en dat de misdragingen bij de verantwoordelijke personen of verenigingen worden verhaald.
 • Er wordt gedurende het weekend aan personen onder de 18 jaar geen alcoholische dranken verkocht.
 • Consumpties worden betaald met munten. Munten zijn te koop tijdens het toernooi

Facebook berichten op Zepta1934