zwem- en poloclub ter apel
50e Internationale Zepta toernooi

Hierbij nodigen wij jullie uit voor het 50e  Zepta Beach Waterpolotoernooi 2018. Dit jaar vindt het toernooi in het vierde weekend (de 25e en 26e) van augustus plaats, in het recreatiecomplex Moekesgat te Ter Apel en natuurlijk gaan we dit jubileum groots vieren.

Ons toernooi

Veel verenigingen kennen ons toernooi al, maar toch willen wij graag van de gelegenheid gebruik maken om het toernooi nog eens kort te beschrijven: Vorig jaar mochten we 100 dames-, herenteams verwelkomen. Samen speelden zij meer dan 400 wedstrijden in 16 verschillende poules. De teams varieerden in niveau (van eredivisie tot district) en kwamen uit verschillende landen, waaronder Nederland, Duitsland België en Groot Brittannië.

Het niveau

De poule-indeling vindt op basis van niveau plaats. Dit maakt ons toernooi interessant voor veel teams. Teams van alle niveaus zijn welkom. Verenigingen uit de eredivisie zien het toernooi als een prettige voorbereiding op het nieuwe seizoen, andere teams maken er een jaarlijks terugkerend uitje van. Ook dit jaar zullen de wedstrijden weer in het zwembad en in het natuurbad Moekesgat gespeeld worden.

Avondprogramma

Zowel op de vrijdag- als op de zaterdagavond zal er een feest georganiseerd worden in de feesttent. Op vrijdagavond is er een DJ en op zaterdagavond een groots feest met een live TOP40 band.

Aanmelden teams en scheidsrechters

Je kunt je team aanmelden door in het menu te kiezen voor de button ‘inschrijven 50e Waterpolotoernooi’. Graag inschrijven voor 1 augustus 2018.

Ook zijn wij nog op zoek naar scheidsrechters. Het inschrijven van scheidsrechters kan middels de zelfde button gedaan worden.

Overnachtingsmogelijkheden

Overnachten kan op de Zonneweide (gratis) en op Camping Moekesgat (7,50 p.p. per nacht). Om problemen te voorkomen zijn in overleg met de organisatie en diverse instanties ‘huisregels‘ opgesteld. Op het naleven van de huisregels wordt strikt gecontroleerd.

Om te overnachten moet elk teamlid een overnachtingskaart aanschaffen, dit kan bij aankomst bij de kassa. LET OP: Als je overnacht op de Camping dient men van te voren te reserveren. Je kunt reserveren via moekesgat.nl of telefonisch: R. Hut 06-108 89 217.

Het inschrijfgeld bedraagt:

  • Eredivisie en Bond 1e klas: — euro (nog niet bekend)
  • Bond 2e klas t/m District 4: — euro (nog niet bekend)

Dit jaar gaan we ook per inschrijving een ‘borg’ rekenen, dit bedraagt 50 euro.

Dit komt mede doordat teams al vroegtijdig vertrekken, zodat er veel wedstrijden op zondag niet meer gespeeld kunnen worden en om het afval wat achterblijft op de zonneweide en camping tegen te gaan.

Dus: speel je wedstrijden en gooi je afval in de desbetreffende bakken/containers.

Er moet ook direct betaald worden, de inschrijving is pas geldig als er betaald is. Dit kan via Ideal.

Voor verdere informatie over het toernooi kun je contact opnemen met toernooi@zepta.nl of je kunt bellen met Ton Blankenstein (+31 6 27830007). Op onze website vindt je de meest actuele toernooi-informatie, evenals een lijst met reeds aangemelde teams en scheidsrechters.