zwem- en poloclub ter apel
Algemene informatie

Wie jarig is, geeft een feestje!

Dus nodigen wij alle waterpoloteams van Nederland uit om op 25 & 26 augustus 2018 de 50e editie van het jaarlijkse ZEPTA Waterpolotoernooi te vieren. Zoals altijd vindt het toernooi plaats in Ter Apel, waar we dit de komende editie extra groot uit gaan pakken: we hopen dit jaar ruim 150 teams te mogen verwelkomen.

Verwacht een sfeervol weekend vol waterpolo, feest en gezelligheid op het mooiste terrein van het land. Wil je weten hoe we dit gaan doen? Volg ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van ons toernooi!

 


Check hier de aftermovie van de 49ste editie van ons toernooi!
Met wedstrijden op ieder niveau, drie feestavonden een comfortabele camping en herinneringen voor altijd!

 


Algemene info

Beschrijving van het toernooi

Ook tijdens de 50ste editie is er een weekend lang waterpolo op ieder niveau en pakken we extra goed uit op onze wereldberoemde feestavonden. Genoeg reden om het feestje mee te komen vieren dus!

Inschrijfgeld(en)

Als je je team voor 1 juni inschrijft betaal je €90.- per team, na 1 juni zijn de kosten €100.- per team. Daarnaast betaalt elk team €50.- borg. Als jullie de kampeerplek schoon achterlaten en alle wedstrijden spelen, krijg je dit binnen 7 dagen na afloop van het toernooi weer teruggestort. Iedereen blij!

Schrijf je team dus voor 1 juni in en bespaar inschrijfgeld!


Programma


Inschrijven

Inschrijven teams

We verwachten ruim 150 deelnemende van ieder niveau. Van de eredivisie tot het disctrict, van de bond tot de masters (50+): iedereen is welkom. Wees er snel bij en schrijf je team in via de knop onder aan de pagina! De uiterste inschrijfdatum is 1 augustus 2018.

Inschrijven scheidsrechters

Zonder scheidsrechters kunnen we geen wedstrijden spelen. Bent u een scheidsrechter en wilt u fluiten tijdens het leukste toernooi van het jaar? Meld u dan aan via de knop onder aan de pagina!


Overnachting

De ‘Zonneweide’

Voor alle deelnemers is het mogelijk om vanaf vrijdag 24 augustus (13.00) gratis te overnachten op de Zonneweide van zwembad Moekesgat. Op de Zonneweide kan je met een tent overnachten, maar let wel op: hier is geen stroom aanwezig.

 

Camping ‘Moekesgat’

Kom je met de caravan of camper, of heb je gewoon behoefte aan stroom? Dan kan je overnachten op Camping Moekesgat. We hebben hiervoor een speciaal actietarief geregeld: overnachten kost €7,50 p.p.p.n. en stroom € 3,- p.n. Voor meer informatie: kijk verder op www.moekesgat.nl of neem contact op via info@moekesgat.nl.